Wie maakt de echo?

Mijn naam is Sandra Antens en ik woon samen met mijn man en dochter in Halsteren, vlakbij Bergen op Zoom. We hebben thuis twee poezen en een hond: een Ierse Setter. Verder heb ik ook nog 2 paarden; zij staan een klein stukje verderop in een pensionstal.

Zoals ik op de home-pagina al heb aangegeven ben ik een enorme dierenvriend. Toch heb ik er destijds voor niet voor gekozen om met dieren te gaan werken, maar als radiodiagnostisch (röntgen) laborant in het ziekenhuis in Roosendaal. Na de opleiding hiervoor ben ik me gaan specialiseren in echografie en heb ik meerdere echocursussen gevolgd:
– Abdomen: de organen in de buik
– Musculo skeletal: spieren en pezen
– Gynaecologie en obstetrie: vrouwelijke geslachtsorganen en zwangerschap.

Inmiddels werk ik ruim 23 jaar met heel veel plezier op de afdeling radiologie. Tevens heb ik een aantal jaren gynaecologische- en medische zwangerschapsecho’s gemaakt op de afdeling gynaecologie en heb ik ook nog een paar jaar pretecho’s mogen maken voor Babylook.

Mijn passie voor echografie is in de loop der jaren eigenlijk alleen maar toegenomen. Ik haal veel voldoening uit ‘het oplossen van de puzzel’, het zoeken naar een verklaring voor de klachten. Ook maak ik er een sport van om de anatomie en/of pathologie zo mooi en duidelijk mogelijk af te beelden.

Al lang speelde ik met de gedachte om drachtecho’s te gaan maken en ik ben superblij dat ik deze uitdaging ben aangegaan. Het is namelijk ontzettend leuk om te doen! Ondertussen heb ik de nodige praktijkervaring opgedaan om goede en duidelijke drachtecho’s te kunnen verrichten en tot nu toe heb ik ook alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Mensen vinden het heel erg fijn dat hun dier in haar vertrouwde omgeving geëchood kan worden en ook is men erg enthousiast over de beeldkwaliteit van mijn apparaat.

Dus mocht je interesse hebben in een professionele drachtecho aan huis neem dan contact met me op!


Puppylook Drachtecho
Bergen op Zoom
Nederland

06-49686541
Sandra@puppylookecho.nl

KVK-nummer: 91729556

BTW nummer: NL 004912466B91

© Puppylook Drachtecho